La nostra formatgeria es troba al municipi de Marganell al sud de la comarca del Bages. Marganell és un dels quatre municipis que formen el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. És un petit municipi de menys de 400 habitants, però que sota la muntanya de Montserrat esdevé un paratge únic i especial. Ens trobem a la cara nord de la muntanya així que el primer bon dia ja la veiem per la finestra.

La formatgeria es troba en unes noves instal·lacions situades dins l’entorn del parc natural de la muntanya de Montserrat. L’hem dissenyat especialment encarada a la visita d’aquesta manera podem ensenyar al públic el procés d’elaboració dels nostres formatges.

Per visitar la nostra formatgeria els horaris són de 9 del matí fins a les 13h de dilluns a divendres i de 9 a 11h els dissabtes. També oferim visites amb tast per a grups.

La visita s’ha de concertar quan es tracti d’un grup, els individuals i grups de màxim 6 persones també ho hauran de concertar si es troben fora dels horaris establerts.